2012.09.15.
12:39

Írta: Timmy80

20. nap

Át kell gondolnom ezt a PMS-es dolgot, mert így amit 3 hét alatt leadok centit, kilót, az kb 3 nap alatt kúszik vissza rám a ciklus utolsó hetén. Szóval ma szépen utánaolvasok milyen táplálékkiegészítőt kell ennem , ahhoz , hogy ez az iszonyatos szénhidrátéhség elmúljon, különben az életben nem fogok lefogyni, csak stagnálni és hát ugye egyáltalán nem az a cél... Ennek tükrében hétfőn nem is mérlegelek, teljesen felesleges. Ez van, nem ostorozom magam, mert minek? Legalább én a megoldásra törekszem, és karácsonyig még bőven van időm leadni a felesleget..

*

Ma megjött és persze vele együtt az idegbaj és a farkasétvágy is távozott. Jött helyébe a hasfájás, fejfájás, hányinger. Hurrá. :)

R: zabkása erdei gyümölcsökkel

T:-

E: lecsós csirkemáj egy szem főtt krumplival

U:

V:?

Mozgás: 2-3 napig tuti semmi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://timilefogy.blog.hu/api/trackback/id/tr794778621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása